Over de Fantasy Awards

Op deze pagina vindt je praktische informatie over de Fantasy Awards 18/19. De Fantasy Awards worden uitgereikt op vrijdag 1 maart 2019 in samenwerking met Muziekhuis/Qbus Club Leiden.

Locatie

Qbus zaal, Muziekhuis/BplusC
Middelstegracht 123 (routebeschrijving / streetview)
2312 TV Leiden

De ingang van Qbus zaal, Muziekhuis/BplusC zit schuin tegenover de ingang van Parkeergarage Haarlemmerstraat.

qbus-muziekhuis-bplusc

Parkeren
Tegenover de Qbus zaal, Muziekhuis/BplusC zit Parkeergarage Haarlemmerstraat, verder kun je op veel plekken op straat of parkeerterreinen parkeren. Bekijk voor meer info de pagina van Visit Leiden en de info over de parkeerzones van Gemeente Leiden.

Openbaar vervoer

Als je met de bus of de trein aankomt bij Leiden Centraal kun je ervoor kiezen om 15-20 minuten te wandelen naar Qbus zaal, Muziekhuis/BplusC. Er rijden ook diverse (stads)bussen die in de buurt van Qbus zaal, Muziekhuis/BplusC stoppen. Kijk voor alle informatie voor jouw reis op 9292.nl.

Vanaf Station Leiden Centraal

Meest gunstig:
Stadsbus 6 (richting Leiderdorp Leyhof)
Uitstappen: bushalte Hooigracht

Bus 56 (richting Leimuiden)
Uitstappen: bushalte Stadsbouwhuis

Alternatieven:
Bussen 2, 4, 10, 45, 169, 182, 187, 400 en 800
Uitstappen: bushalte Korevaarstraat

Betalen

Aan de deur en bij de mede cocktailbar kun je alleen contant betalen. Aan de bar van Qbus zaal, Muziekhuis/BplusC kun je ook met PIN betalen. Zorg dat je contant geld in niet te grote biljetten (max. € 20,- ) meeneemt, omdat we maar een beperkte hoeveelheid wisselgeld hebben.

Bij de Albert Heijn om de hoek kun je tot 22:00 terecht bij de geldautomaat van ING. Kijk voor andere geldautomaten in Leiden op Google Maps.

Comments are closed