The Royal Spuds

Uit de vochtige Zuid-Hollandse aarde is een nieuw soort knol gekropen. Niet het soort met vier hoeven en een groot gebit, maar het soort op twee poten en vergroeid met een muziekinstrument naar keuze. Het zijn The Royal Spuds. Een halfgare punkpuree met stukjes, overgoten met een traditionele Ierse shamrock ’n roll-saus. Zoals “echte” spuds betaamt, zijn de mogelijkheden eindeloos en smaken ze gefrituurd ook nog best. Nog een flinke scheut bier erbij en het feest kan van start! Met hun uitbundige mix van Folk en Punk (en alle andere stijlen waardoor ze beïnvloed worden) weten The Royal Spuds van elk optreden een waar feest te maken!

Citaten als: “Het is angstaanjagend wat deze band kan aanrichten in een zaal die afgeladen vol staat” Sinds de release van “Start Your Engines (2012)” is de band in sneltreinvaart vooruitgegaan en hebben een hoop mensen weten te bereiken.

“Wanted: Drunk ‘n’ Alive” (2013) beklom snel de hitlijsten en behaalde een hoge positie in de ranglijst voor ‘Best Celtic Punk / Rock Albums’ op CFP Radio. “It’s A Feckin ‘Freakshow” (2015) werd gekozen als #10 People’s Choice en #18 Editor’s Choice voor Best Album 2015 op Irish Pub Radio; en opnieuw een hoge plek op de ranglijst bij CFP.

Met een nieuwe single en een gloednieuwe EP in de planning voor 2018 gaan The Royal Spuds er dit jaar weer helemaal voor!